UNIRO
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

UNIRO

Forumul Guildului UNIRO - Server Alexander

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

NO GUILD pentru mine

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
ATTILA_the_HUN

ATTILA_the_HUN

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 45
Guild/Clan : UNIRO
Server : Alexander
Data de inscriere : 10/02/2008

NO GUILD pentru mine Empty
MesajSubiect: NO GUILD pentru mine   NO GUILD pentru mine Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 4:19 pm

Eu personal am iesit din guilda... am inteles.. unele decizii se iau in familie, si tot in familie se si spala hainele
intrebarea mea este

UNIRO e o familie? Sau doar o picatura de apa din oceanul vast ?

Oricum, eu am de gand sa raman singur o vreme... oi vedea eu ce si cum... pana acuma nu am avut treaba ca sunt fara guilda, ba multi m-au invitat deja in guildele lor cu fel de fel de oferte... toate refuzate...

Mai mult nu am ce comenta... intr-adevar am iesit mai mult din cauza problemei mele personale,dar deja mi s-a acumulat totul si nici sa vb de ea nu vreau pt ca ori nu am cu cine, ori o sa aud ca "esti incapatinat" .. nu e o noutate, toti suntem incapatinati la o varsta anume..

CONCLUZIE:
1: rertras din cauze personale si lipsa de comunicare
2: satul de nimicuri si nonsensuri
3: e vremea sa mai si gandesc ce vreau de la un joc
Sus In jos
A1ex

A1ex

Numarul mesajelor : 78
Varsta : 37
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: NO GUILD pentru mine   NO GUILD pentru mine Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 5:39 pm

Ok..nu am sa te mai stresez cu pm-uri....Smile
Sunt de acord ca a fost o problema de comunicare la mijloc.....iar vizavi de familie...eu sunt de parere ca desi e posibil sa ne mai si certam..sa nu ne intelegem...important e sa trecem peste nimicuri de genu asta, si intr-o anumita masura sa stim sa facem si compromisuri si sa iertam, pentru ca toti gresim.
Din partea mea..si sunt sigur ca si a celorlalti..sper sa revii cat mai curand.
Sus In jos
ATTILA_the_HUN

ATTILA_the_HUN

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 45
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: NO GUILD pentru mine   NO GUILD pentru mine Icon_minitimeJoi Iun 26, 2008 9:38 pm

si eu sper sa scap odata de turele astea de noapte ca ma omoara... ieri am avut cea mai grea tura de noapte din cei 7luni de cand lucrez... toti colegii mei au spus ca asa ceva se intampla foarte rar... prietena mea nici nu stie, am ajuns acasa dimineata la ora 7jumate si pe la 4:43 m-am trezit.. nu am dormit asa de mult, ... azi am si chef de cearta... asa ca... mai bine ocolesc totu, si da stai linistit ca eu nu ma cert, unde nu sunt apreciat eu plec, pt ca stiu ce inseamna sa nu fi dorit...
oricum o sa intru un guilda, doar sa apuc sa am timp la PC...
maine fac lvl 90 si eu.. si o sa mai iau mai moale cu botu, o sa imi fac academie buna si voi incepe sa trag pe cei mici sa am si eu ceva puncte de honor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: NO GUILD pentru mine   NO GUILD pentru mine Icon_minitime

Sus In jos

NO GUILD pentru mine
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Youtube clips
» Cateva screen shoturi cu mine :P la LVL 80