UNIRO
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

UNIRO

Forumul Guildului UNIRO - Server Alexander

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
MrMaGic

MrMaGic

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 32
Guild/Clan : deocamdata nu am nici un guild...is numa 37...dar la 50 o sa vin in unrio wizard/bard
Server : Alexander
Data de inscriere : 02/07/2008

SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Empty
MesajSubiect: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeMier Iul 02, 2008 1:40 am

Sal sunt MrMaGic mai am ceva de muncit pana sa intru la voi .....dak ma primiti... albino ....oricum sunt numa 37 dar o sa mai auziti de mine Smile)=))...glumeam....mah nuju dak las bine comm unde las...dar nah...akum ma uitam la azta q +255...nu e nimik editat ci este un server privat deschis fara antyhack...adik e numa sa te joci pe el shi ejti GameMaster.....poti face sosun+999999 dak vrei afro lam avut... bounce mai vorbim ....mijto forumu...pm me in SRO MrMaGic Very Happy:D
Sus In jos
NeckerMann

NeckerMann

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 31
Guild/Clan : Condemned (Cea mai tare guilda dp alexander)
Data de inscriere : 29/04/2008

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeVin Iul 18, 2008 12:48 am

NeckerMann a scris:
in cazul tau #CENZURAT
Incearca sa te abtii!!
Sus In jos
NeckerMann

NeckerMann

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 31
Guild/Clan : Condemned (Cea mai tare guilda dp alexander)
Data de inscriere : 29/04/2008

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeVin Iul 18, 2008 12:49 am

scz sincer nu am vrut sa trimit si dupa am incercat sa-l editez , dar nu am nimerit Smile)
Sus In jos
ATTILA_the_HUN

ATTILA_the_HUN

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 45
Guild/Clan : UNIRO
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeLun Iul 21, 2008 5:06 am

Scuze am vrut sa editez primul post al tau, dar sti, butonul de edit si delete este foarte apropiat, tre sa vorbesc cu Amyral sa faca distanta mai mare intre ele, sa nu se mai repete asta. Scuze.
Sus In jos
ATTILA_the_HUN

ATTILA_the_HUN

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 45
Guild/Clan : UNIRO
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeLun Iul 21, 2008 5:14 am

MrMaGic
Acela este mediapk edit, si da, si eu am auzit de server privat. Sincer, nu merita, colegul meu s-a jucat, intr-o luna a devenit lvl maxim si incepea as fluiere, erau putini, multe buguri.. etc.. daca ar reusi cineva sa faca server privat in romania, cu IP inchis, ar fi marfa. Dar si atunci ar fi probleme, daca ceva cuiva nu ii convine.... poc.. scandal.. insulte.. flood... lasa ca stiu eu cum sunt unii Very Happy Pe un chat de mobil creat de englezi (UK) sunt moderator.. si sa vezi acolo adulti 30+ ani cum vorbesc, si ce fac.. iti vine sa razi si sa ii spui "ma copii ma". eh, asta e...

Bafta MrMaGic, si da, te primim Very Happy Acuma dute iute si fa lvl 50 Razz
Sus In jos
MrMaGic

MrMaGic

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 32
Guild/Clan : deocamdata nu am nici un guild...is numa 37...dar la 50 o sa vin in unrio wizard/bard
Data de inscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitimeLun Iul 21, 2008 7:08 pm

Pt un sv privat trebe sa ai multe calc perfromante....shi trebe sa plateshti p fiekare luna in jur de 40$ pt a cumpara un paket antihack.....pt a preveni hakruile serverului....kat despre bug lagg shi deastea....e imposibil sa nu se intample ..... lol! lol! afro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)   SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Icon_minitime

Sus In jos

SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anti Stealth + Invisible pk2 edit
» Anti Invisible/Stealth pk2 edit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
UNIRO :: Guild :: General-
Mergi direct la: