MrMaGic
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitate : Craiova Guild/Clan : deocamdata nu am nici un guild...is numa 37...dar la 50 o sa vin in unrio wizard/bard Server : Alexander Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Mier Iul 02, 2008 1:40 am | |
| Sal sunt MrMaGic mai am ceva de muncit pana sa intru la voi .....dak ma primiti... ....oricum sunt numa 37 dar o sa mai auziti de mine )=))...glumeam....mah nuju dak las bine comm unde las...dar nah...akum ma uitam la azta q +255...nu e nimik editat ci este un server privat deschis fara antyhack...adik e numa sa te joci pe el shi ejti GameMaster.....poti face sosun+999999 dak vrei lam avut... mai vorbim ....mijto forumu...pm me in SRO MrMaGic :D | |
|
NeckerMann
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 31 Localitate : Timisoara Guild/Clan : Condemned (Cea mai tare guilda dp alexander) Server : Alexander Data de inscriere : 29/04/2008
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Vin Iul 18, 2008 12:48 am | |
| - NeckerMann a scris:
- in cazul tau #CENZURAT
Incearca sa te abtii!! | |
|
NeckerMann
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 31 Localitate : Timisoara Guild/Clan : Condemned (Cea mai tare guilda dp alexander) Server : Alexander Data de inscriere : 29/04/2008
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Vin Iul 18, 2008 12:49 am | |
| scz sincer nu am vrut sa trimit si dupa am incercat sa-l editez , dar nu am nimerit ) | |
|
ATTILA_the_HUN
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 45 Localitate : AIUD (doar lucrez in Cj) Guild/Clan : UNIRO Server : Alexander Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Lun Iul 21, 2008 5:06 am | |
| Scuze am vrut sa editez primul post al tau, dar sti, butonul de edit si delete este foarte apropiat, tre sa vorbesc cu Amyral sa faca distanta mai mare intre ele, sa nu se mai repete asta. Scuze. | |
|
ATTILA_the_HUN
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 45 Localitate : AIUD (doar lucrez in Cj) Guild/Clan : UNIRO Server : Alexander Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Lun Iul 21, 2008 5:14 am | |
| MrMaGicAcela este mediapk edit, si da, si eu am auzit de server privat. Sincer, nu merita, colegul meu s-a jucat, intr-o luna a devenit lvl maxim si incepea as fluiere, erau putini, multe buguri.. etc.. daca ar reusi cineva sa faca server privat in romania, cu IP inchis, ar fi marfa. Dar si atunci ar fi probleme, daca ceva cuiva nu ii convine.... poc.. scandal.. insulte.. flood... lasa ca stiu eu cum sunt unii Pe un chat de mobil creat de englezi (UK) sunt moderator.. si sa vezi acolo adulti 30+ ani cum vorbesc, si ce fac.. iti vine sa razi si sa ii spui "ma copii ma". eh, asta e... Bafta MrMaGic, si da, te primim Acuma dute iute si fa lvl 50 | |
|
MrMaGic
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitate : Craiova Guild/Clan : deocamdata nu am nici un guild...is numa 37...dar la 50 o sa vin in unrio wizard/bard Server : Alexander Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) Lun Iul 21, 2008 7:08 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SERVER PRIVAT NO PK EDIT ;;) | |
| |
|